Design kasten op maat

Houdt u van design in uw interieur? Wij van Hams interieurbouw ontwerpen voor u de perfecte design kasten geheel gemaakt op maat en uw smaak.

Design kast op maat

Sommige zaken bewaart u liever uit het zicht, maar kunnen wel een stijlvolle uitstraling creƫren om ze toch geordend te tonen. Alle design kasten worden op maat gemaakt en geheel naar uw eigen stijl en smaak. Bepaal zelf de afmetingen, materiaalsoort, kleur en afwerkingen. Wilt u strakke design kasten op maat of wilt u liever een kast met meerdere kastjes. Bij Hams Interieurbouw is alles mogelijk en wordt uw design kast zo op maat gemaakt als u dat wil.

Waarom Hams Interieurbouw?

Wij kunnen voor u stijlvolle, sfeervolle en functionele oplossingen vinden voor uw design kast die op maat wordt gemaakt. Met een team van ervaren vakspecialisten weten we altijd een perfect eindresultaat aan te leveren. Omdat u zelf invloed heeft over het ontwerp van de designkasten op maat zal de kast ook daadwerkelijk aan al uw wensen voldoen. Afspraak is afspraak en daar houden wij ons aan.

Wilt u meer informatie over het op maat maken van design kasten, of wilt u een afspraak maken? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Benieuwd wat Hams voor u kan betekenen?

Neem contact op

of bel me terug.

Design kasten op maat Design kasten op maat Design kasten op maat Design kasten op maat

Waarom Hams interieurbouw?

We hebben een prachtig vak. Dat willen we ook zo houden. Plezier in het werk en tevreden klanten dragen daar veel aan bij. Daar werken we hard aan met:

  • een team van ervaren en gepassioneerde vakmensen
  • moderne en complete productiefaciliteiten
  • een heldere, gestructureerde en efficiënte aanpak
  • goede samenwerking met derden als architecten en projectinrichters
  • rust en ruimte om te luisteren naar uw wensen
  • nauwkeurigheid en kwaliteit
  • de mogelijkheid van turn-key oplevering
  • afspraak is afspraak

Jean Paul Deterink "Vanaf het eerste moment werd er telkens constructief meegedacht en was geen vraag teveel"

Jean Paul Deterink
Deterink