Vrijstaande Twentse schuurwoning

 
In het mooie landschap van Twente op een vrij bouwplan in de buurt van Enschede staat deze landelijke schuurwoning. De achterzijde heeft uitzicht op de flora en fauna van een prachtige natuurplas. Vanwege het uitzicht is de uit hout opgetrokken woning uitgevoerd met een enorme overkapping geschakeld aan het vrijstaande bijgebouw. Het interieur is in samenwerking met de interieurarchitect ontstaan. Hiervoor zijn materialen gebruikt zoals blank eiken die de landelijke sfeer benadrukken.

De keuken is uitgevoerd met horizontaal verdiepte groeven. Dit lijnenspel geeft een extra dimensie aan de keuken. Het midden heeft een lichte koffienis om te genieten van versgemalen zwart goud. Fronten zijn geheel afgewerkt in rijk donker eiken. Het is een genot om in deze keuken te koken door de verfijnde plaatsing van kookelementen. Kookzone met veldafzuiging en spoelzone met kookwaterkraan in zwarte hoogwaardige uitstraling. De hoek is met een speels massief eiken bardeel afgewerkt. Het eiland is voorzien van een op maat gemaakt armatuur die het geheel complementeert en verlicht.

De eethoektafel is afgewerkt met een extra fors massief eiken boomstamblad uit de regio, ondersteund door dikke schuine donker stalen elementen. In de woonruimte kom je tot rust. Om dit te onderstrepen is de TV-wand met extra lange balken uitgevoerd om de lengte te accentueren en een rustig beeld te scheppen. De garderobe bij de entree is met de dots een design punt. Tevens als praktische garderobehaak te gebruiken voor groot en klein. De wasruimte is voorzien van doorlopend design met een ergonomische was- en droogelement. In de schaduw hiervan is een opklapbaar werkblad en er zijn in edelstaal uitgevoerde wasrekken gesitueerd.

De bovenverdieping herbergt een tal van kamers. De master bedroom met inloopkast als separatie element heeft evenals de badkamer een bijzonder uitzicht op het water. Voor de laatste ruimte zijn speciaal vormgegeven spiegels gesmeed, die, in combinatie met het lichte blad dat uit één stuk gemaakt is, dit uitzicht maximaliseert. De twee slaapkamers zijn elk met eigentijdse bedstede uitgevoerd voor een knusse, efficiënte en speelse afwerking. Het geheel wordt afgerond met een ergonomische werkkamer met uitzicht over de voorzijde van de woning.
 
CONTACT
 
VOLGENDE
"Er is vanaf het begin meegedacht om rekening houdend met onze wensen uniek maatwerk te leveren. Hierdoor heeft ons huis van buiten en van binnen een eigen karakter gekregen. De samenwerking was open, eerlijk en humorvol. Als je daarnaast ook nog hun vakmanschap en creativiteit ervaart, kun je alleen maar enthousiast zijn!”
- Fam. Dijkers, Enschede
 

Ons Vakmanschap

 
Ook een interieur die volledig is afgestemd op uw wensen? Wij maken unieke interieurs voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Kwaliteit, duurzaamheid, passie en efficiëntie staan bij ons voorop; altijd strevend naar perfectie.

Voor onze particuliere opdrachtgevers ontwerpen en realiseren wij unieke, stijlvolle en functionele interieuroplossingen voor alle vertrekken in de woning. Van woonkamer tot keuken, van werkkamer tot slaapkamer en badkamer. Wat uw wensen ook zijn, wij zetten het om naar een prachtig en functioneel interieur waar u een generatie lang plezier van heeft!
 

Expertise & Uitvoering

 
In de praktijk ontwerpen wij samen met de klant, zowel met als zonder interieurarchitect. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor passende interieuroplossingen. Alles wordt door ons, in eigen werkplaats, tot in detail op maat gerealiseerd en kan daardoor volledig in kleur en materiaal op elkaar worden afgestemd. Werkt u samen met een architect? Wij vertalen dit ontwerp vanuit onze expertise naar een praktisch en doortimmerd uitvoeringsadvies. Daarin blijven de stijl en sfeer van het ontwerp onaangetast en maatgevend.

Meer foto’s zien van dit unieke interieur? Neem dan een kijkje op onze social-mediakanalen.
 
 40 jaar vakmanschap 
 Duurzaamheid voorop 
 Op maat tot in detail 
 Kwaliteit boven alles 
 40 jaar vakmanschap
 Op maat tot in detail
 Duurzaamheid voorop
 Kwaliteit boven alles
 
 
 
 
CONTACT
 
Denekamperweg 102 | 7651 LC Tubbergen |
0546 622469
|
info@hamsinterieurbouw.nl
 
    
 
Door op ´akkoord´ te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten.
Meer informatie    
   AKKOORD