Op het erf van de familie Hams in Tubbergen

 
De plek waar hun vader ooit het bedrijf begon, werken de broers Frank en Robert samen met hun vakmannen elke dag keihard aan unieke interieurbouwprojecten. Wanneer je op het boerenerf komt, de nostalgische schuur in loopt en verrast wordt door de high-tech werkplaats die het vandaag de dag is, voel je de passie en de drive. Deze mannen nemen de verantwoordelijkheid om van elk project een succesverhaal te maken.

Al in zijn jonge jaren werkte vader Gerard in loondienst als enthousiaste interieurbouwer. Toen zijn broer verongelukte en hij noodgedwongen de weggevallen plek in het boerenfamiliebedrijf op moest vullen, verzorgde hij ´s morgens en ´s avonds de dieren. Al gauw bleek dat dit niet meer te combineren was met zijn werk, en is hij fulltime boer geworden. Maar de drang naar creatieve handvaardigheid bleef. Het duurde dan ook niet lang voordat hij de Opel Kadett de garage uit reed om plaats te maken voor een combibank en parttime voor zichzelf begon.
 
PROJECTEN
 
 
Wie handelt vanuit passie heeft geen werk maar een leven. Een levensmotto waar zijn zoons vandaag de dag nog steeds mee doorkomen. Ze zijn leergierig, hebben lef en kijken altijd naar de toekomst. Alle digitaliseringen en de steeds veeleisendere consumenten vragen om een hele andere focus en een flinke portie flexibiliteit. Wat ooit begon als een hobbymatige garageverkoop, is inmiddels uitgegroeid naar een ambitieus familiebedrijf die zich specialiseert in zowel de particuliere als zakelijke totaalinrichting.
 
"De met de hand vervaardigde meubels van onze vader vroegen destijds om een heel ander soort precisiewerk dan het door machines aangestuurde maatwerk dat wij tegenwoordig leveren. We beoefenen hetzelfde vakmanschap, maar dan op een hele andere manier. Pa is in staat om van een ruwe schets achterop een bierviltje een gewelfde balie te bouwen met enkel handgereedschap." - Robert
 
"Deze expertise hebben wij doorontwikkeld naar een 3D werkvoorbereiding met geautomatiseerde machines die nu het hart van onze onderneming vormen. Vandaag de dag werken we veel samen met interieurarchitecten en zijn daarnaast een vooraanstaand leerbedrijf voor de branche. Om als familie samen die groei en dat grote contrast mee te maken is wel heel erg gaaf!" - Frank 
 
 
Duurzaamheid is voor de mannen van Hams altijd een vanzelfsprekend en belangrijk aandachtspunt geweest. Al bij de bouw van het huidige pand werd gekozen voor een aardwarmtesysteem die de temperatuur in de werkplaats reguleert, materialen worden per klantorder besteld en alle machines draaien volledig op zonne-energie. Ze streven er dan ook naar om bij elk project de beste keuzes te maken voor mens en milieu.
 
"Wij zijn een betrokken bedrijf dat altijd voor de mooiste en beste oplossingen kiest en net zo lang door gaat totdat de klant trots is op het eindresultaat. Wij staan voor ons product, gaan tot het uiterste en laten onze klanten nooit in de steek."
 
Dat de mannen van Hams al zo lang tevreden klanten mogen helpen hebben ze te danken aan alle goede mond- tot mondreclame in de regio. Elke klant is een nieuwe ambassadeur die de volgende aanlevert. Wanneer je dat kunt volhouden heb je een winnende formule in handen!
 

Vacatures

 
Bij Hams Interieurbouw zet je samen met een jong team van ervaren en gepassioneerde vakmensen de dromen en wensen van onze klanten om naar stijlvolle en functionele interieuroplossingen.

Al ruim 40 jaar maken wij duurzame interieurs op maat voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Klanttevredenheid staat daarin altijd voorop. Als team streven wij ernaar om de verwachtingen van de klant keer op keer te overtreffen door de hoogst haalbare kwaliteit te leveren. Samen maken we de gaafste interieurs waar men een generatie lang plezier van heeft!

Wil jij werken aan unieke interieurbouwprojecten? Bekijk dan onze openstaande vacatures!
 
VACATURES
 
 
 
CONTACT
 
Denekamperweg 102 | 7651 LC Tubbergen |
0546 622469
|
info@hamsinterieurbouw.nl
 
    
 
Door op ´akkoord´ te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten.
Meer informatie    
   AKKOORD