Prachtig houten interieur bij woning in Lonneker

 
Deze woning bevindt zich in het mooie weidse landschap nabij Lonneker. Met een veranda die tevens als zonwering dient heeft men een heerlijk uitzicht. De woning is bewust met duurzame materialen uitgevoerd, die ook terug te vinden zijn in het interieur. Zo is de vloer uitgevoerd in duurzaam, maar niet alledaags linoleum. Het interieur heeft een open karakter, die lichte en ook een warme sfeer geven.

Het open karakter wordt versterkt door het geïntegreerde trapmeubel die onderdeel uitmaakt van het totale interieur. De houten treden in combinatie met de verticale lamellen geven een bijzonder resultaat. Dit in combinatie met de opbergruimte onder de trap, die tevens onzichtbaar een constructiebalk van het huis herbergt. Functionaliteit in combinatie met ontwerp in optima forma.

De keuken is speels ingericht. Deze is afgewerkt met fronten die rust geven door het kwartiers gestoken eiken. De keuken is van alle kookgemakken voorzien: Quooker, Bora inductieplaat en stoomoven. Het eiland is uitgevoerd met een prachtige composieten blad en heeft een sierlijk zitgedeelte. De eethoek heeft een mooie design tafel in dezelfde lakafwerking als de andere elementen. De woonruimte heeft een kinderhoek met doorlopend een Tv-meubel om het af te maken. Ook alles in dezelfde sfeer en stijl doorgetrokken.
 
CONTACT
 
VOLGENDE
"Wij vonden het heel gaaf om de ideeën uit het ontwerptraject werkelijkheid te zien worden, toen alles in elkaar werd gezet. Alles viel op zijn plek; het was écht zoals wij het voor ogen hadden. Wij zijn heel blij met onze unieke keuken en trapombouw. De bijpassende eettafel en het tv-meubel maken het helemaal af!”
- Fam. Vlieg, Lonneker
 

Ons Vakmanschap

 
Ook een interieur die volledig is afgestemd op uw wensen? Wij maken unieke interieurs voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Kwaliteit, duurzaamheid, passie en efficiëntie staan bij ons voorop; altijd strevend naar perfectie.

Voor onze particuliere opdrachtgevers ontwerpen en realiseren wij unieke, stijlvolle en functionele interieuroplossingen voor alle vertrekken in de woning. Van woonkamer tot keuken, van werkkamer tot slaapkamer en badkamer. Wat uw wensen ook zijn, wij zetten het om naar een prachtig en functioneel interieur waar u een generatie lang plezier van heeft!
 

Expertise & Uitvoering

 
In de praktijk ontwerpen wij samen met de klant, zowel met als zonder interieurarchitect. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor passende interieuroplossingen. Alles wordt door ons, in eigen werkplaats, tot in detail op maat gerealiseerd en kan daardoor volledig in kleur en materiaal op elkaar worden afgestemd. Werkt u samen met een architect? Wij vertalen dit ontwerp vanuit onze expertise naar een praktisch en doortimmerd uitvoeringsadvies. Daarin blijven de stijl en sfeer van het ontwerp onaangetast en maatgevend.

Meer foto’s zien van dit unieke interieur? Neem dan een kijkje op onze social-mediakanalen.
 
 40 jaar vakmanschap 
 Duurzaamheid voorop 
 Op maat tot in detail 
 Kwaliteit boven alles 
 40 jaar vakmanschap
 Op maat tot in detail
 Duurzaamheid voorop
 Kwaliteit boven alles
 
 
 
 
CONTACT
 
Denekamperweg 102 | 7651 LC Tubbergen |
0546 622469
|
info@hamsinterieurbouw.nl
 
    
 
Door op ´akkoord´ te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten.
Meer informatie    
   AKKOORD