Salon inrichting

 
Op zoek naar vakmannen die het interieur kunnen realiseren die u in gedachten heeft? Bij Hams Interieurbouw kunt u elk interieur tot in detail op maat laten ontwerpen naar uw eigen wensen en smaak.


Interieurs op maat

De vakmannen van Hams interieurbouw denken graag met u mee over de meest duurzame uitvoering van een functioneel interieur. Wij maken een stijlvolle oplossing op maat, volledig passend bij uw wensen. Alles is mogelijk!


Waarom Hams Interieurbouw?

Het team van Hams Interieurbouw bestaat uit gepassioneerde en ervaren vakspecialisten die ernaar streven om al uw wensen tot op de kleinste detail uit te werken. Met een gestructureerde-, efficiënte- en heldere aanpak hopen wij op een goed resultaat en op een goede samenwerking. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 
 
 
 
CONTACT
 
Denekamperweg 102 | 7651 LC Tubbergen |
0546 622469
|
info@hamsinterieurbouw.nl
 
    
 
Door op ´akkoord´ te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten.
Meer informatie    
   AKKOORD