Uniek interieur voor statige woning in Middenbeemster

 
Deze woning prikkelt, verrast en is toch in balans. Uitgevoerd in eclectisch stijl en oneindige zorg voor details. Wanneer u de woning betreedt, springt de in de vide naar boven lopende houten wand gelijk in het oog. De met veel aandacht gemaakte asymmetrische vormen van de met de hand ingelegde eiken latten zijn samen met de licht genuanceerde kleur een bijzonder geheel met de karakteristieke trapleuning en hangelementen aan plafond en wand.
 
CONTACT
 
VOLGENDE

Ons Vakmanschap

 
Wanneer u keuken betreedt, zet het hout gelijk de toon. De fronten zijn stuk voor stuk als een drieluik samengesteld. De hoge wand heeft een glazen element met stijlvolle verlichte translucente alblast achterwand. De tegenoverliggende wand heeft een omvangrijke uitrusting om elke gerecht tot een meesterwerk te bereiden. Het eiland heeft een knusse ontbijthoek en huist een uittrekelement waarin elektronische apparatuur kan worden opgeborgen en opgeladen. De differente afwerking van het eiland, onderstreept de stijl en verdient zijn plek in midden van de keuken.

De eethoek wordt gescheiden met een leren afwerkte doorkijkhaard geflankeerd met doorkijk roomdividers in diep donker eiken en dito leren fronten. Hierin kunnen mooie herinneringen worden gepresenteerd.

De woonkamer is voorzien van wandmeubel met audio/visuele engineering. De wand beweegt omhoog waarna de TV naar voren schuift en elektronisch in elke gewenste positie gezet kan worden. Afwerking is een combinatie van donker eiken met luidsprekerstof en Gatorwood front. Dit geeft de mogelijkheid om in alle rust een boek te lezen of te genieten van een beeld- en geluidspektakel.

De achteringang huisvest een bijkeuken, hierin een kastenwand met indraaischuifdeuren. Deze verhullen de wasmachine en droger in ruste en bij gebruik het geheel maximaal bereikbaar en functioneel maken.

De sportruimte is een perfecte ruimte om aan je body te werken. Toch kan deze ook multifunctioneel als droog- en vouwruimte worden gebruikt. Het uitklapbaar wandelement voorziet in hangelementen, werkblad en opbergmogelijkheden in een zeer compact element.

De inloopkast heeft een witte rustige uitstraling met leren bies. De binnenzijde is LED verlicht en heeft houten accenten. De perfecte doorloop naar de slaap- en badkamer.

De badkamer heeft twee bakken gehouwen uit één massief granieten blok. De spiegelkasten zijn met finesse geconstrueerd en combineren het praktische, dubbele spiegels, oriëntatie verlichting en meer, met het aangename. De slaapkamer zet de kroon op het werk met een diamanten gestoffeerde achterwand.
 

Ook een interieur die volledig is afgestemd op uw wensen?

 
Wij maken unieke interieurs op maat voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Kwaliteit, duurzaamheid, passie en efficiëntie staan bij ons voorop; altijd strevend naar perfectie.
 
 40 jaar vakmanschap 
 Duurzaamheid voorop 
 Op maat tot in detail 
 Kwaliteit boven alles 
 40 jaar vakmanschap
 Op maat tot in detail
 Duurzaamheid voorop
 Kwaliteit boven alles
 
 
 
 
CONTACT
 
Denekamperweg 102 | 7651 LC Tubbergen |
0546 622469
|
info@hamsinterieurbouw.nl
 
 
Door op ´akkoord´ te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten.
Meer informatie    
   AKKOORD