Uniek interieur voor statige woning in Middenbeemster

 
Deze woning prikkelt, verrast en is toch in balans. Uitgevoerd in eclectisch stijl en oneindige zorg voor details. Wanneer u de woning betreedt, springt de in de vide naar boven lopende houten wand gelijk in het oog. De met veel aandacht gemaakte asymmetrische vormen van de met de hand ingelegde eiken latten zijn samen met de licht genuanceerde kleur een bijzonder geheel met de karakteristieke trapleuning en hangelementen aan plafond en wand.

Wanneer u keuken betreedt, zet het hout gelijk de toon. De fronten zijn stuk voor stuk als een drieluik samengesteld. De hoge wand heeft een glazen element met stijlvolle verlichte translucente alblast achterwand. De tegenoverliggende wand heeft een omvangrijke uitrusting om elke gerecht tot een meesterwerk te bereiden. Het eiland heeft een knusse ontbijthoek en huist een uittrekelement waarin elektronische apparatuur kan worden opgeborgen en opgeladen. De differente afwerking van het eiland, onderstreept de stijl en verdient zijn plek in midden van de keuken.

De eethoek wordt gescheiden met een leren afwerkte doorkijkhaard geflankeerd met doorkijk roomdividers in diep donker eiken en dito leren fronten. Hierin kunnen mooie herinneringen worden gepresenteerd.

De woonkamer is voorzien van wandmeubel met audio/visuele engineering. De wand beweegt omhoog waarna de TV naar voren schuift en elektronisch in elke gewenste positie gezet kan worden. Afwerking is een combinatie van donker eiken met luidsprekerstof en Gatorwood front. Dit geeft de mogelijkheid om in alle rust een boek te lezen of te genieten van een beeld- en geluidspektakel. De slaapkamer zet de kroon op het werk met een diamanten gestoffeerde achterwand.
 
CONTACT
 
VOLGENDE

Ons Vakmanschap

 
Ook een interieur die volledig is afgestemd op uw wensen? Wij maken unieke interieurs voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Kwaliteit, duurzaamheid, passie en efficiëntie staan bij ons voorop; altijd strevend naar perfectie.

Voor onze particuliere opdrachtgevers ontwerpen en realiseren wij unieke, stijlvolle en functionele interieuroplossingen voor alle vertrekken in de woning. Van woonkamer tot keuken, van werkkamer tot slaapkamer en badkamer. Wat uw wensen ook zijn, wij zetten het om naar een prachtig en functioneel interieur waar u een generatie lang plezier van heeft!
 

Expertise & Uitvoering

 
In de praktijk ontwerpen wij samen met de klant, zowel met als zonder interieurarchitect. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor passende interieuroplossingen. Alles wordt door ons, in eigen werkplaats, tot in detail op maat gerealiseerd en kan daardoor volledig in kleur en materiaal op elkaar worden afgestemd. Werkt u samen met een architect? Wij vertalen dit ontwerp vanuit onze expertise naar een praktisch en doortimmerd uitvoeringsadvies. Daarin blijven de stijl en sfeer van het ontwerp onaangetast en maatgevend.

Meer foto’s zien van dit unieke interieur? Neem dan een kijkje op onze social-mediakanalen.
 
 40 jaar vakmanschap 
 Duurzaamheid voorop 
 Op maat tot in detail 
 Kwaliteit boven alles 
 40 jaar vakmanschap
 Op maat tot in detail
 Duurzaamheid voorop
 Kwaliteit boven alles
 
 
 
 
CONTACT
 
Denekamperweg 102 | 7651 LC Tubbergen |
0546 622469
|
info@hamsinterieurbouw.nl
 
    
 
Door op ´akkoord´ te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten.
Meer informatie    
   AKKOORD