Prachtig houten interieur bij woning in Lonneker

 
Deze woning bevindt zich in het mooie weidse landschap nabij Lonneker. Met een veranda die tevens als zonwering dient heeft men een heerlijk uitzicht. De woning is bewust met duurzame materialen uitgevoerd, die ook terug te vinden zijn in het interieur. Zo is de vloer uitgevoerd in duurzaam, maar niet alledaags linoleum. Het interieur heeft een open karakter, die lichte en ook een warme sfeer geven.
 
CONTACT
 
VOLGENDE

Ons Vakmanschap

 
Het open karakter wordt versterkt door het geïntegreerde trapmeubel die onderdeel uitmaakt van het totale interieur. De houten treden in combinatie met de verticale lamellen geven een bijzonder resultaat. Dit in combinatie met de opbergruimte onder de trap, die tevens onzichtbaar een constructiebalk van het huis herbergt. Functionaliteit in combinatie met ontwerp in optima forma.

De keuken is speels ingericht. Deze is afgewerkt met fronten die rust geven door het kwartiers gestoken eiken. De keuken is van alle kookgemakken voorzien: Quooker, Bora inductieplaat en stoomoven. Het eiland is uitgevoerd met een prachtige composieten blad en heeft een sierlijk zitgedeelte. De eethoek heeft een mooie design tafel in dezelfde lakafwerking als de andere elementen. De woonruimte heeft een kinderhoek met doorlopend een TV meubel om het af te maken. Ook alles in dezelfde sfeer en stijl doorgetrokken.
 

Ook een interieur die volledig is afgestemd op uw wensen?

 
Wij maken unieke interieurs op maat voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Kwaliteit, duurzaamheid, passie en efficiëntie staan bij ons voorop; altijd strevend naar perfectie.
 
 40 jaar vakmanschap 
 Duurzaamheid voorop 
 Op maat tot in detail 
 Kwaliteit boven alles 
 40 jaar vakmanschap
 Op maat tot in detail
 Duurzaamheid voorop
 Kwaliteit boven alles
 
 
 
 
CONTACT
 
Denekamperweg 102 | 7651 LC Tubbergen |
0546 622469
|
info@hamsinterieurbouw.nl
 
 
Door op ´akkoord´ te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten.
Meer informatie    
   AKKOORD