Bijzondere architectuur met speelse en strakke indeling in unieke woning

 
In deze woning hebben wij een indrukwekkend staaltje vakmanschap geleverd door de keuken, woonkamerkast en entree in één enkel meubel te integreren. Dit bijzondere ontwerp, geplaatst als een blok in de open ruimte, combineert functionaliteit en esthetiek op een innovatieve manier.

Het centrale meubel, met deuren en fronten van prachtig notenhout, is speciaal geconserveerd om zijn natuurlijke schoonheid te behouden. Aan de ene kant van dit meubel bevindt zich de keuken, voorzien van speciaal ontworpen handgrepen die zowel praktisch als stijlvol zijn. De naadloze afwerking en strakke lijnen dragen bij aan het moderne en speelse karakter van de woning.

De entree, die naadloos overgaat in het centrale meubel, herbergt een toilet, garderobe en installatieruimte. Deze multifunctionele ruimte is zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk, waardoor een gevoel van eenheid en openheid in de woning ontstaat. Aan de andere kant van het meubel bevindt zich de woonkamerkast, die perfect aansluit bij de rest van het interieur. De strakke afwerking en het gebruik van notenhout creëren een warme en uitnodigende sfeer, terwijl de open opzet bijdraagt aan een gevoel van ruimte en licht.

Ook het badkamermeubel in deze woning is van onze hand. Met een solide surface wasbak, gegoten in een dubbele schuine hoek, biedt het niet alleen functionaliteit maar ook een visueel spektakel. De hoogwaardige materialen en nauwkeurige afwerking zorgen ervoor dat de badkamer een luxe uitstraling heeft die perfect past bij de rest van de woning.

Deze woning, ontworpen met bijzondere architectuur en een speelse, strakke indeling, is een toonbeeld van onze expertise in maatwerk interieur. Elk element is zorgvuldig afgestemd om een harmonieuze en functionele leefruimte te creëren, die zowel stijlvol als praktisch is.
 
CONTACT
 
VOLGENDE
“Ze komen afspraken na en de prijs is eerlijk. Tijdens het ontwerp en de realisatie werd er snel geschakeld. De kastdeuren in de gang zijn het gaafst geworden; prachtig hoog en mooie grepen! Ook het greepje in de schuifdeur is heel vakkundig gemaakt. Wat zijn wij blij met het bijzonder strakke resultaat!”
– Fam. Diepenmaat, Enschede
 

Ons Vakmanschap

 
Ook een interieur die volledig is afgestemd op uw wensen? Wij maken unieke interieurs voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Kwaliteit, duurzaamheid, passie en efficiëntie staan bij ons voorop; altijd strevend naar perfectie.

Voor onze particuliere opdrachtgevers ontwerpen en realiseren wij unieke, stijlvolle en functionele interieuroplossingen voor alle vertrekken in de woning. Van woonkamer tot keuken, van werkkamer tot slaapkamer en badkamer. Wat uw wensen ook zijn, wij zetten het om naar een prachtig en functioneel interieur waar u een generatie lang plezier van heeft!
 

Expertise & Uitvoering

 
In de praktijk ontwerpen wij samen met de klant, zowel met als zonder interieurarchitect. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor passende interieuroplossingen. Alles wordt door ons, in eigen werkplaats, tot in detail op maat gerealiseerd en kan daardoor volledig in kleur en materiaal op elkaar worden afgestemd. Werkt u samen met een architect? Wij vertalen dit ontwerp vanuit onze expertise naar een praktisch en doortimmerd uitvoeringsadvies. Daarin blijven de stijl en sfeer van het ontwerp onaangetast en maatgevend.

Meer foto’s zien van dit unieke interieur? Neem dan een kijkje op onze social-mediakanalen.
 
 40 jaar vakmanschap 
 Duurzaamheid voorop 
 Op maat tot in detail 
 Kwaliteit boven alles 
 40 jaar vakmanschap
 Op maat tot in detail
 Duurzaamheid voorop
 Kwaliteit boven alles
 
 
 
 
CONTACT
 
Denekamperweg 102 | 7651 LC Tubbergen |
0546 622469
|
info@hamsinterieurbouw.nl
 
    
 
Door op ´akkoord´ te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten.
Meer informatie    
   AKKOORD