Verrassende werkplekken voor kantoor in Hengelo

 
In een oud fabriekscomplex bevindt zich het softwarebedrijf My Poi. In dit industriële pand met enorme ramen is een bijzonder interieur gerealiseerd. Langs de ramen is een hoog blad geplaatst die gebruikt kan worden als aanlandplek en die tevens de radiatoren omhullen.
 
CONTACT
 
VOLGENDE

Ons Vakmanschap

 
In het midden staat in een geroest metalen frame, dat van onderaf aangelicht wordt, het hart van het bedrijf, de server. De multiplex bloembakken brengen, in combinatie met de speciaal gevormde moswand, in het kantoor de natuur naar binnen. Bij de entree is een wereldwand waar mooie elementen kunnen worden tentoongesteld.

De vergaderruimte heeft een halfronde wand met geribbelde elementen voor privacy, echter wel met veel licht. In de vergaderruimte is de gegolfde achterwand in meerdere kleuren afgewerkt, wat een mooi kleurverloop geeft. De verlichting in de ruimte brengt het mooi tot leven.

De bar heeft een gegolft front met een fors messing blad. De achterwand is voorzien van een gouden afwerking en de bar is afgemaakt met een speciaal lichtelement dat mee is gecreëerd. Dit geheel geeft een zeer exclusieve uitstraling. De grote tafel heeft de uitstraling van een treinwagon.
 

Ook een interieur die volledig is afgestemd op uw wensen?

 
Wij maken unieke interieurs op maat voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Kwaliteit, duurzaamheid, passie en efficiëntie staan bij ons voorop; altijd strevend naar perfectie.
 
 40 jaar vakmanschap 
 Duurzaamheid voorop 
 Op maat tot in detail 
 Kwaliteit boven alles 
 40 jaar vakmanschap
 Op maat tot in detail
 Duurzaamheid voorop
 Kwaliteit boven alles
 
 
 
 
CONTACT
 
Denekamperweg 102 | 7651 LC Tubbergen |
0546 622469
|
info@hamsinterieurbouw.nl
 
 
Door op ´akkoord´ te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten.
Meer informatie    
   AKKOORD