Verrassende werkplekken voor kantoor in Hengelo

 
In een oud fabriekscomplex bevindt zich het softwarebedrijf My Poi. In dit industriële pand met enorme ramen is een bijzonder interieur gerealiseerd. Langs de ramen is een hoog blad geplaatst die gebruikt kan worden als aanlandplek en die tevens de radiatoren omhullen.

In het midden staat in een geroest metalen frame, dat van onderaf aangelicht wordt, het hart van het bedrijf, de server. De multiplex bloembakken brengen, in combinatie met de speciaal gevormde moswand, in het kantoor de natuur naar binnen. Bij de entree is een wereldwand waar mooie elementen kunnen worden tentoongesteld.

De vergaderruimte heeft een halfronde wand met geribbelde elementen voor privacy, echter wel met veel licht. In de vergaderruimte is de gegolfde achterwand in meerdere kleuren afgewerkt, wat een mooi kleurverloop geeft. De verlichting in de ruimte brengt het mooi tot leven.

De bar heeft een gegolft front met een fors messing blad. De achterwand is voorzien van een gouden afwerking en de bar is afgemaakt met een speciaal lichtelement dat mee is gecreëerd. Dit geheel geeft een zeer exclusieve uitstraling. De grote tafel heeft de uitstraling van een treinwagon.
 
CONTACT
 
VOLGENDE
"De mannen van Hams maken volledig waar wat ze beloven. We zitten nu een tijd in ons kantoor en genieten iedere dag van het geheel! Het is precies zoals we voor ogen hadden. Alle details kloppen. Ons kantoor straalt nu de hoge kwaliteit uit van de software die wij maken.”
- Frank de Kruiff, My Poi World, Hengelo
 

Ons Vakmanschap

 
Ook een interieur dat volledig is afgestemd op uw wensen? Wij maken unieke interieurs voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Kwaliteit, duurzaamheid, passie en efficiëntie staan bij ons voorop; altijd strevend naar perfectie.

Voor onze zakelijke opdrachtgevers ontwerpen en realiseren wij unieke, stijlvolle en functionele interieuroplossingen voor alle ruimten. Van praktijkruimte tot kantoor, van receptie tot wachtkamer, voor en achter de schermen. Wat uw wensen ook zijn, wij zetten het om naar een prachtig en functioneel interieur waar u een generatie lang plezier van heeft!
 

Expertise & Uitvoering

 
In de praktijk ontwerpen wij samen met de klant, zowel met als zonder interieurarchitect. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor passende interieuroplossingen. Alles wordt door ons, in onze eigen werkplaats, tot in detail op maat gerealiseerd en kan daardoor volledig in kleur en materiaal op elkaar worden afgestemd. Werkt u samen met een architect? Wij vertalen dit ontwerp vanuit onze expertise naar een praktisch en doortimmerd uitvoeringsadvies, waarbij de stijl en sfeer van het ontwerp onaangetast en maatgevend blijven.

Meer foto’s zien van dit unieke interieur? Neem dan een kijkje op onze social-mediakanalen.
 
 40 jaar vakmanschap 
 Duurzaamheid voorop 
 Op maat tot in detail 
 Kwaliteit boven alles 
 40 jaar vakmanschap
 Op maat tot in detail
 Duurzaamheid voorop
 Kwaliteit boven alles
 
 
 
 
CONTACT
 
Denekamperweg 102 | 7651 LC Tubbergen |
0546 622469
|
info@hamsinterieurbouw.nl
 
    
 
Door op ´akkoord´ te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten.
Meer informatie    
   AKKOORD