Stijlvolle werk- en vergaderruimtes in Borne

 
Kantoorpand Het Spanjaard komt voort uit het rijke textiel verleden. Op deze plek stond in 1864 een enorm fabriekscomplex, waarvan het kantoorpand het enige overgebleven gebouw is. In het verbouwde pand vind je van alles terug uit de historie en het is nu een modern kenniscentrum voor elke bouw gerelateerde vraag.

Wij hebben voor dit roemruchte pand het maatwerk interieur mogen verzorgen. Bij binnenkomst valt de open vide gelijk in het oog met zijn verlichting. Hiernaast is de ontvangstbalie door ons opgetrokken op een verhoging, deze is met leer bekleed en met uitgesneden logo. Een strakke inpassing in het geheel. De vloer herbergt de kaart van het dorp Borne en hiernaast staat een mooie witte tafel met elegant metalen zwart onderstel. De spreekkamer op de begane grond is uitgevoerd met ingepast wandmeubel. Eén van de kantoren is uitgevoerd met een speciale ombouw om de ladekasten die een strak geheel geven maar toch functioneel. De kantine heeft een stoer uiterlijk met de rauwe muren, hoog origineel plafond en massief houten bar voorzien van donkere kasten. De andere zijde heeft een bank die de gehele breedte van de ruimte opvult. Voorzien van mooie tafels met uitstraling van garenklossen.

De 1e verdieping heeft op diverse plekken roomdividers lamellen die gedraaid kunnen worden waardoor meer openheid of juist meer privacy gecreëerd kan worden. Er is een enorme tafel met H-balk poten met flexplekken. De spreekkamers zijn ook met zorg ingericht, waarbij in de kraszaal het touchscreen is ingebouwd in een hoge tafel om digitaal op het scherm of tegen de wand een tekening te kunnen bewerken. Het directiekantoor heeft een statige kastenwand die de ruimte afmaakt.

Op de 2e verdieping, "de zolder”, ademen de oude houten balken. Hier kunnen de materialen op een groot eiland en wand mooi tentoongespreid worden. Het witte blad geeft een rustige en lichte ondergrond, de kasten zijn in een luxe eiken greywash neergezet. De wand is in zwart voor een rustige achtergrond. De benodigde pantry op deze verdieping heeft dezelfde uitstraling om het een mooi geheel te geven.
 
CONTACT
 
VOLGENDE
"Samen zijn we in elke ruimte tot een heel mooi eindresultaat gekomen. Alle aspecten zijn goed doorgenomen en we konden overal over sparren. Ze zijn erg praktisch ingesteld, marktconform, open en doen eerlijk zaken. Ze mogen trots zijn op het geleverde product!”
- Jorieke Bokhove, Building Design & Architectuur, Het Spanjaard, Borne
 

Ons Vakmanschap

 
Ook een interieur dat volledig is afgestemd op uw wensen? Wij maken unieke interieurs voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Kwaliteit, duurzaamheid, passie en efficiëntie staan bij ons voorop; altijd strevend naar perfectie.

Voor onze zakelijke opdrachtgevers ontwerpen en realiseren wij unieke, stijlvolle en functionele interieuroplossingen voor alle ruimten. Van praktijkruimte tot kantoor, van receptie tot wachtkamer, voor en achter de schermen. Wat uw wensen ook zijn, wij zetten het om naar een prachtig en functioneel interieur waar u een generatie lang plezier van heeft!
 

Expertise & Uitvoering

 
In de praktijk ontwerpen wij samen met de klant, zowel met als zonder interieurarchitect. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor passende interieuroplossingen. Alles wordt door ons, in onze eigen werkplaats, tot in detail op maat gerealiseerd en kan daardoor volledig in kleur en materiaal op elkaar worden afgestemd. Werkt u samen met een architect? Wij vertalen dit ontwerp vanuit onze expertise naar een praktisch en doortimmerd uitvoeringsadvies, waarbij de stijl en sfeer van het ontwerp onaangetast en maatgevend blijven.

Meer foto’s zien van dit unieke interieur? Neem dan een kijkje op onze social-mediakanalen.
 
 40 jaar vakmanschap 
 Duurzaamheid voorop 
 Op maat tot in detail 
 Kwaliteit boven alles 
 40 jaar vakmanschap
 Op maat tot in detail
 Duurzaamheid voorop
 Kwaliteit boven alles
 
 
 
 
CONTACT
 
Denekamperweg 102 | 7651 LC Tubbergen |
0546 622469
|
info@hamsinterieurbouw.nl
 
    
 
Door op ´akkoord´ te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten.
Meer informatie    
   AKKOORD