Bijzondere bar in gastvrij eetcafé Tubbergen

 
De Burgemeester is gevestigd in het oude Raadhuis van Tubbergen. Het statige pand ademt historie. De interne uitbreiding van het pand heeft de gelegenheid behoorlijk vergroot. De uitstraling van het interieur refereert aan de Art Deco. De geometrische vormen op het front van de bar geven een dieptewerking en versterken de jaren 20 stroming.
 
CONTACT
 
VOLGENDE

Ons Vakmanschap

 
Het pand is stijlvol ingericht met oude elementen en stijlen. De bar heeft een centrale rol in de zaak en is voorzien van mooie messing elementen, het front geeft een mooi reliëf. Het werkblad is uitgevoerd met een licht composiet blad. De achterkast met spiegels geeft een rijke uitstraling. Het zwart metalen flessenrek met messing accenten maken het geheel compleet.
 

Ook een interieur die volledig is afgestemd op uw wensen?

 
Wij maken unieke interieurs op maat voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Kwaliteit, duurzaamheid, passie en efficiëntie staan bij ons voorop; altijd strevend naar perfectie.
 
 40 jaar vakmanschap 
 Duurzaamheid voorop 
 Op maat tot in detail 
 Kwaliteit boven alles 
 40 jaar vakmanschap
 Op maat tot in detail
 Duurzaamheid voorop
 Kwaliteit boven alles
 
 
 
 
CONTACT
 
Denekamperweg 102 | 7651 LC Tubbergen |
0546 622469
|
info@hamsinterieurbouw.nl
 
 
Door op ´akkoord´ te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten.
Meer informatie    
   AKKOORD