Bijzondere bar in gastvrij eetcafé Tubbergen

 
De Burgemeester is gevestigd in het oude Raadhuis van Tubbergen. Het statige pand ademt historie. De interne uitbreiding van het pand heeft de gelegenheid behoorlijk vergroot. De uitstraling van het interieur refereert aan de Art Deco. De geometrische vormen op het front van de bar geven een dieptewerking en versterken de jaren 20 stroming.

Het pand is stijlvol ingericht met oude elementen en stijlen. De bar heeft een centrale rol in de zaak en is voorzien van mooie messing elementen, het front geeft een mooi reliëf. Het werkblad is uitgevoerd met een licht composiet blad. De achterkast met spiegels geeft een rijke uitstraling. Het zwart metalen flessenrek met messing accenten maken het geheel compleet.
 
CONTACT
 
VOLGENDE
"Kijkend naar het resultaat zijn wij het meest trots op de unieke bar. Deze vind je nergens anders! Het fijnste aan de samenwerking met Hams waren de korte lijnen als er iets gewijzigd moest worden. Wij kunnen ze aanbevelen. Kwaliteit en vakmanschap hebben ze hoog in het vaandel!”
- Ruud Droste, Oale Roadhoes, Tubbergen
 

Ons Vakmanschap

 
Ook een interieur die volledig is afgestemd op uw wensen? Wij maken unieke interieurs voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Kwaliteit, duurzaamheid, passie en efficiëntie staan bij ons voorop; altijd strevend naar perfectie.

Voor onze particuliere opdrachtgevers ontwerpen en realiseren wij unieke, stijlvolle en functionele interieuroplossingen voor alle vertrekken in de woning. Van woonkamer tot keuken, van werkkamer tot slaapkamer en badkamer. Wat uw wensen ook zijn, wij zetten het om naar een prachtig en functioneel interieur waar u een generatie lang plezier van heeft!
 

Expertise & Uitvoering

 
In de praktijk ontwerpen wij samen met de klant, zowel met als zonder interieurarchitect. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor passende interieuroplossingen. Alles wordt door ons, in eigen werkplaats, tot in detail op maat gerealiseerd en kan daardoor volledig in kleur en materiaal op elkaar worden afgestemd. Werkt u samen met een architect? Wij vertalen dit ontwerp vanuit onze expertise naar een praktisch en doortimmerd uitvoeringsadvies. Daarin blijven de stijl en sfeer van het ontwerp onaangetast en maatgevend.

Meer foto’s zien van dit unieke interieur? Neem dan een kijkje op onze social-mediakanalen.
 
 40 jaar vakmanschap 
 Duurzaamheid voorop 
 Op maat tot in detail 
 Kwaliteit boven alles 
 40 jaar vakmanschap
 Op maat tot in detail
 Duurzaamheid voorop
 Kwaliteit boven alles
 
 
 
 
CONTACT
 
Denekamperweg 102 | 7651 LC Tubbergen |
0546 622469
|
info@hamsinterieurbouw.nl
 
    
 
Door op ´akkoord´ te klikken gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten.
Meer informatie    
   AKKOORD