Kastenwanden op maat

Altijd al een mooie kast tegen uw wand willen hebben? Dan bent u bij Hams Interieurbouw aan het juiste adres. Bij Hams Interieurbouw kunt u naar uw eigen smaak en wensen wandkasten op maat laten ontwerpen.

Kastenwanden op maat

Unieke wandkasten op maat in uw woonruimte? Dat is waar Hams Interieurbouw voor gaat. Bepaal zelf welke uitstraling de kastenwanden op maat moeten geven en hoe ze eruit komen te zien. Alles is gericht op uw wensen. Alles kan, niets is te moeilijk en niets is te veel. De wandkasten op maat zullen zich onderscheiden van de standaard interieurs en een echte eye catcher worden aan uw wand.

Waarom Hams Interieurbouw?

Wanneer uw idee├źn uitgaan naar een interieur met stijl zijn wij de beste partij om uw wensen zo goed mogelijk terug te brengen in onze kastenwanden op maat. Doordat ons ervaren team met vakspecialisten oog heeft voor detail en gedreven zijn de wensen van de klant na te streven, zal uw wandkast op maat altijd een perfect plaatje zijn aan uw wand.

Heeft u interesse in wandkasten die geheel op maat en uw smaak worden gemaakt? Of wilt u wat meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd wat Hams voor u kan betekenen?

Neem contact op

of bel me terug.

Kastenwanden op maat Kastenwanden op maat Kastenwanden op maat Kastenwanden op maat

Waarom Hams interieurbouw?

We hebben een prachtig vak. Dat willen we ook zo houden. Plezier in het werk en tevreden klanten dragen daar veel aan bij. Daar werken we hard aan met:

  • een team van ervaren en gepassioneerde vakmensen
  • moderne en complete productiefaciliteiten
  • een heldere, gestructureerde en efficiënte aanpak
  • goede samenwerking met derden als architecten en projectinrichters
  • rust en ruimte om te luisteren naar uw wensen
  • nauwkeurigheid en kwaliteit
  • de mogelijkheid van turn-key oplevering
  • afspraak is afspraak

Ruud Droste "Hams interieurbouw staat bij mij voor vakmanschap, flexibiliteit en praktisch denken"

Ruud Droste
't Oale Roadhoes