Tafels op maat laten maken

Wilt u altijd al een eigen tafel op maat laten maken? Zoek dan niet verder want wij bij Hams Interieurbouw worden tafels geheel naar eigen smaak op maat ontworpen.

Tafel op maat laten maken

Heerlijk dineren aan uw eigen ontworpen tafel die speciaal voor u op maat is gemaakt. Doordat u zelf meebeslist over de grootte, kleur, materiaal en afwerkingen zal de tafel die op maat gemaakt is altijd uniek zijn en in geen ieder interieur voorkomen. Daardoor zal de op maat gemaakte tafel altijd een eye catcher zijn in uw woonruimte.

Waarom Hams Interieurbouw?

Wij bij Hams Interieurbouw houden van het gezegde afspraak is afspraak en komen daarom ook altijd onze afspraken na. Door onze heldere, efficiƫnte en gestructureerde aanpak, hebben wij altijd de rust en ruimte om te luisteren naar uw wensen. De tafels worden ook daadwerkelijk speciaal voor u op maat gemaakt. Ons ervaren team van gepassioneerde vakmensen werken daarom ook hard en met liefde om de tafels op maat te maken en ze te laten voldoen aan uw wensen.

Wilt u zelf een tafel op maat laten maken? Twijfel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd wat Hams voor u kan betekenen?

Neem contact op

of bel me terug.

Tafels op maat laten maken Tafels op maat laten maken Tafels op maat laten maken Tafels op maat laten maken

Waarom Hams interieurbouw?

We hebben een prachtig vak. Dat willen we ook zo houden. Plezier in het werk en tevreden klanten dragen daar veel aan bij. Daar werken we hard aan met:

  • een team van ervaren en gepassioneerde vakmensen
  • moderne en complete productiefaciliteiten
  • een heldere, gestructureerde en efficiënte aanpak
  • goede samenwerking met derden als architecten en projectinrichters
  • rust en ruimte om te luisteren naar uw wensen
  • nauwkeurigheid en kwaliteit
  • de mogelijkheid van turn-key oplevering
  • afspraak is afspraak

Gemeente Tubbergen "Hams Interieurbouw is een bedrijf dat veel ervaring in huis heeft en inspeelt op de vraag van de opdrachtgever. Daarbij denken zij met je mee en komen met praktische oplossingen."

Gemeente Tubbergen