Schuifkasten op maat

Op zoek naar een kast met een strakke en tegelijkertijd een elegante uitstraling? Bij Hams Interieurbouw ontwerpen we schuifkasten op maat geheel naar uw wensen.

Schuifkast op maat

De schuifkasten van Hams Interieurbouw worden geheel op maat gemaakt en geeft uw kamer een modieus uiterlijk. Een schuifkast op maat is ideaal om onopgemerkt een kast te hebben voor het opbergen van uw spullen, televisie, computer of voor uw kleding. De schuifkast op maat kan geheel naar uw smaak worden ingericht, hierbij kan u denken aan de stijl van kastdeuren, handgrepen, eventuele planken binnenin de kast of de kleuren.

Waarom Hams Interieurbouw?

Hams Interieurbouw maakt schuifkasten op maat geheel naar uw wensen. Een schuifkast op maat is bij Hams Interieurbouw geheel uniek en zal uw interieur stijlvol onderscheiden. Elke schuifkast zal ook op maat gemaakt worden door de beste vakmensen en bestaan van kwalitatief gezien het beste materiaal. Doordat al onze vakmensen oog voor detail en kwaliteit hebben kunnen ze uw wensen tot in de puntjes uitwerken.

Bent u nieuwsgierig naar onze schuifkasten op maat en wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd wat Hams voor u kan betekenen?

Neem contact op

of bel me terug.

Schuifkasten op maat Schuifkasten op maat Schuifkasten op maat

Waarom Hams interieurbouw?

We hebben een prachtig vak. Dat willen we ook zo houden. Plezier in het werk en tevreden klanten dragen daar veel aan bij. Daar werken we hard aan met:

  • een team van ervaren en gepassioneerde vakmensen
  • moderne en complete productiefaciliteiten
  • een heldere, gestructureerde en efficiënte aanpak
  • goede samenwerking met derden als architecten en projectinrichters
  • rust en ruimte om te luisteren naar uw wensen
  • nauwkeurigheid en kwaliteit
  • de mogelijkheid van turn-key oplevering
  • afspraak is afspraak

Jean Paul Deterink "Vanaf het eerste moment werd er telkens constructief meegedacht en was geen vraag teveel"

Jean Paul Deterink
Deterink

Enkele voorbeelden