School inrichting

Wilt u een nieuwe inrichting voor uw school? Dan bent u bij Hams Interieurbouw aan het juiste adres. Wij ontwerpen voor u de perfecte leeromgeving die aansluit bij uw stijl en wens.

School interieur

Nieuw interieur kan uw school weer laten stralen. Uw school opnieuw laten inrichten geeft een frisse en stijlvolle kijk op de school inrichting, en dat is juist hetgene wat een leeromgeving nodig heeft. Een omgeving waarin leerlingen als docenten en bezoekers zich thuis voelen. Het ontwerp van het school interieur wordt geheel naar uw wensen en behoeften ontworpen.

Waarom Hams Interieurbouw?

Door ons goede inlevingsvermogen kunnen wij, van Hams Interieurbouw, het perfecte school interieur ontwerpen. Doordat Hams Interieurbouw bestaat uit een team ervaren en gedreven specialisten, zal de school inrichting er tot in de puntjes goed uitzien. De specialisten van Hams interieurbouw ontwerpen niet alleen het perfecte school interieur, maar kan deze ook turn-key opleveren. Bij een turn-key oplevering nemen we al het regelwerk van u over.

Wilt u meer informatie over een nieuwe inrichting van uw school, of wilt u graag een afspraak maken? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Een tevreden klant aan het woord

Benieuwd wat Hams voor u kan betekenen?

Neem contact op

of bel me terug.

School inrichting School inrichting School inrichting School inrichting School inrichting School inrichting School inrichting School inrichting

Waarom Hams interieurbouw?

We hebben een prachtig vak. Dat willen we ook zo houden. Plezier in het werk en tevreden klanten dragen daar veel aan bij. Daar werken we hard aan met:

  • een team van ervaren en gepassioneerde vakmensen
  • moderne en complete productiefaciliteiten
  • een heldere, gestructureerde en efficiënte aanpak
  • goede samenwerking met derden als architecten en projectinrichters
  • rust en ruimte om te luisteren naar uw wensen
  • nauwkeurigheid en kwaliteit
  • de mogelijkheid van turn-key oplevering
  • afspraak is afspraak

Gemeente Tubbergen "Hams Interieurbouw is een bedrijf dat veel ervaring in huis heeft en inspeelt op de vraag van de opdrachtgever. Daarbij denken zij met je mee en komen met praktische oplossingen."

Gemeente Tubbergen