Receptiebalie

Wilt u uw receptiebalie een nieuwe uitstraling geven? Wij van Hams Interieurbouw ontwerpen receptiebalies voor ieder bedrijfsinterieur en speciaal voor u op maat gemaakt.

Balie

De receptiebalie geeft uw bezoekers de eerste indruk van uw bedrijf. Deze indruk kunt u zelf beïnvloeden door uw receptie een stijlvolle en verzorgde indruk mee te geven. Wij kunnen voor u een receptiebalie ontwerpen die geheel voldoet aan uw bedrijfsidentiteit, en verzorging en klasse uitstraalt. Wij creëren een perfect visitekaartje voor uw bezoekers en tegelijkertijd ook een prettige werkomgeving voor uw personeel.

Waarom Hams Interieurbouw?

Hams Interieurbouw is gespecialiseerd in het ontwerpen van exclusieve balies en recepties en gaat samen met een gestructureerde en efficiënte aanpak. Hierdoor zorgen we ervoor dat uw receptiebalie die op maat wordt gemaakt zo snel mogelijk kan worden opgeleverd. Ons team van vakspecialisten zorgt ervoor dat uw wensen tot in de detail worden uitgewerkt. Ook kunnen wij uw receptiebalie turn-key opleveren zodat wij het regelwerk van u uit handen kunnen nemen.

Bent u geïnteresseerd in een nieuw ontwerp voor uw receptiebalie of wilt u meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Een tevreden klant aan het woord

Benieuwd wat Hams voor u kan betekenen?

Neem contact op

of bel me terug.

Receptiebalie Receptiebalie Receptiebalie Receptiebalie Receptiebalie Receptiebalie Receptiebalie Receptiebalie

Waarom Hams interieurbouw?

We hebben een prachtig vak. Dat willen we ook zo houden. Plezier in het werk en tevreden klanten dragen daar veel aan bij. Daar werken we hard aan met:

  • een team van ervaren en gepassioneerde vakmensen
  • moderne en complete productiefaciliteiten
  • een heldere, gestructureerde en efficiënte aanpak
  • goede samenwerking met derden als architecten en projectinrichters
  • rust en ruimte om te luisteren naar uw wensen
  • nauwkeurigheid en kwaliteit
  • de mogelijkheid van turn-key oplevering
  • afspraak is afspraak

Jean Paul Deterink "Vanaf het eerste moment werd er telkens constructief meegedacht en was geen vraag teveel"

Jean Paul Deterink
Deterink