Een kijkje in Hams’ interieurkeuken

Hams Interieurbouw kan bogen op ruim 40 jaar ervaring in de interieurbouw. Met onze ambachtelijke skills en inzichten zit het dan ook uitstekend. We bewerken alle typen interieurmaterialen en beschikken daarvoor over een up-to-date (dus kosteneffectief) machinepark.

Turn-key

Net zoals u zich in een goed restaurant onbezorgd wilt laten verwennen, kunnen wij ook alle regelwerk van u overnemen. We kunnen uw project turn-key opleveren. Inclusief vloerafwerking en het bouwkundige, het installatie- en het schilderwerk. Van de kennismaking tot en met de oplevering en nazorg bent u verzekerd van een persoonlijke, transparante aanpak en hoge professionaliteit en kwaliteit.

Professionele markt

In de professionele markt trekken we vaak samen op met de architect van de opdrachtgever. Uw architect zet uw wensen en idee├źn om naar een ontwerp; wij vertalen dit vanuit onze expertise naar een praktisch en doortimmerd uitvoeringsadvies. Daarin blijven de stijl en sfeer van het ontwerp onaangetast en maatgevend. Ons advies heeft vooral betrekking op de functionaliteit van de inrichting, de maakbaarheid en de kostenefficiency van de realisatie.

Particulieren

Voor onze particuliere klanten ontwerpen en realiseren we stijlvolle, sfeervolle en functionele interieuroplossingen voor alle vertrekken in de woning. Van woonkamer tot keuken, van werkkamer tot slaapkamer en badkamer.

Waarom Hams interieurbouw?

We hebben een prachtig vak. Dat willen we ook zo houden. Plezier in het werk en tevreden klanten dragen daar veel aan bij. Daar werken we hard aan met:

  • een team van ervaren en gepassioneerde vakmensen
  • moderne en complete productiefaciliteiten
  • een heldere, gestructureerde en efficiënte aanpak
  • goede samenwerking met derden als architecten en projectinrichters
  • rust en ruimte om te luisteren naar uw wensen
  • nauwkeurigheid en kwaliteit
  • de mogelijkheid van turn-key oplevering
  • afspraak is afspraak

Benieuwd wat Hams voor u kan betekenen?

Neem contact op

of bel me terug.

Een kijkje in Hams’ interieurkeuken Een kijkje in Hams’ interieurkeuken Een kijkje in Hams’ interieurkeuken Een kijkje in Hams’ interieurkeuken
Een tevreden klant aan het woord

Jean Paul Deterink "Vanaf het eerste moment werd er telkens constructief meegedacht en was geen vraag teveel"

Jean Paul Deterink
Deterink