Muurkasten op maat

Heeft u een lege plek aan de wand? Of heeft u meer opbergruimte nodig? Wij van Hams Interieurbouw hebben daar de juiste oplossing voor. Wij maken muurkasten op maat die voldoen aan uw wensen.

Muurkast op maat

Voor een uniek ontwerp van een muurkast op maat bent u hier op het juiste adres. Onze muurkasten worden geheel op maat gemaakt en afgestemd met de wensen van de klant. Wij maken de muurkasten zo op maat dat die op elke plek in uw huis past. Geef uw eigen stijl mee zodat uw muurkast op maat past bij uw interieur en zich ook onderscheid van het standaard interieur. Een mooie eye catcher aan de wand die geheel door u is samengesteld.

Waarom Hams Interieurbouw?

Hams interieurbouw werkt samen met een team vakmensen die gepaard gaan met jarenlange ervaring en passie voor het vak. Zij streven naar perfectie en zorgen ervoor dat elk detail en elke wens terug is te vinden in de op maat gemaakte muurkasten. Wij bewerken alle typen interieurmaterialen en beschikken daarvoor over een up-to-date machinepark.

Heeft u interesse in muurkasten die op maat en stijl worden ontworpen? Of wilt u wat meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd wat Hams voor u kan betekenen?

Neem contact op

of bel me terug.

Muurkasten op maat Muurkasten op maat Muurkasten op maat Muurkasten op maat

Waarom Hams interieurbouw?

We hebben een prachtig vak. Dat willen we ook zo houden. Plezier in het werk en tevreden klanten dragen daar veel aan bij. Daar werken we hard aan met:

  • een team van ervaren en gepassioneerde vakmensen
  • moderne en complete productiefaciliteiten
  • een heldere, gestructureerde en efficiënte aanpak
  • goede samenwerking met derden als architecten en projectinrichters
  • rust en ruimte om te luisteren naar uw wensen
  • nauwkeurigheid en kwaliteit
  • de mogelijkheid van turn-key oplevering
  • afspraak is afspraak

Ruud Droste "Hams interieurbouw staat bij mij voor vakmanschap, flexibiliteit en praktisch denken"

Ruud Droste
't Oale Roadhoes