Kast op maat laten maken

Heeft u altijd al een eigen ontworpen kast in uw woonkamer willen hebben? Bij Hams Interieurbouw kunt u een kast op maat laten maken die geheel voldoet aan uw wensen.

Kastinterieur op maat laten maken

De perfecte indeling van je kast is voor iedereen anders. Daarom kunt u bij Hams Interieurbouw kastinterieur op maat laten maken. Wanneer u bij ons een kast op maat laat maken, zal het zonde zijn wanneer u niet zelf het kastinterieur inricht. Bij het op maat laten maken van kastinterieur kunt u zelf bepalen waar u uw ladeblokken wilt hebben, hoe deze eruit komen te zien en welke handgreep u wilt. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden hoe u uw perfecte kastinterieur op maat kan laten maken. Doordat u zelf de indeling bepaald en de uitstraling voldoet het altijd aan uw wensen.

Waarom Hams Interieurbouw?

Het team van Hams Interieurbouw bestaat uit ervaren vakmensen die er altijd naar streven de wensen van de klant tot in de detail uit te voeren. Doordat u bij Hams Interieurbouw de perfecte kast op maat kan laten maken, het kastinterieur zelf kan indelen en het altijd voldoet aan uw wensen, zal de kast op maat altijd een eye catcher in uw woonruimte zijn.

Wilt u ook een kast op maat laten maken en zelf bepalen hoe het kastinterieur eruit ziet? Of wilt u wat meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd wat Hams voor u kan betekenen?

Neem contact op

of bel me terug.

Kast op maat laten maken Kast op maat laten maken Kast op maat laten maken Kast op maat laten maken

Waarom Hams interieurbouw?

We hebben een prachtig vak. Dat willen we ook zo houden. Plezier in het werk en tevreden klanten dragen daar veel aan bij. Daar werken we hard aan met:

  • een team van ervaren en gepassioneerde vakmensen
  • moderne en complete productiefaciliteiten
  • een heldere, gestructureerde en efficiënte aanpak
  • goede samenwerking met derden als architecten en projectinrichters
  • rust en ruimte om te luisteren naar uw wensen
  • nauwkeurigheid en kwaliteit
  • de mogelijkheid van turn-key oplevering
  • afspraak is afspraak

Ruud Droste "Hams interieurbouw staat bij mij voor vakmanschap, flexibiliteit en praktisch denken"

Ruud Droste
't Oale Roadhoes