Inbouwkasten op maat

Bent u al een tijdje op zoek naar de perfecte inbouwkast op maat? Zoek niet verder want bij Hams Interieurbouw zit u goed. Wij ontwerpen stijlvolle inbouwkasten op maat geheel naar eigen smaak.

Inbouwkast op maat

Wanneer u in een oogopslag uw gehele garderobe wilt bekijken, of juist onopvallend een plek wilt voor het opbergen van uw spullen, dan is een inbouwkast op maat wat voor u. Alle inbouwkasten worden geheel op maat en naar eigen smaak ontworpen. Onze inbouwkasten op maat dragen geheel bij aan een stijlvol interieur.

Waarom Hams Interieurbouw?

Hams Interieurbouw maakt inbouwkasten op maat met de beste kwaliteit en gemaakt door ervaren en gepassioneerde vakmensen. Met een inbouwkast op maat van Hams Interieurbouw onderscheidt u uw inrichting van de standaard interieurs. Door middel van de kennismaking weten we precies wat uw wensen zijn en zullen we deze wensen tot op de detail uitwerken. Van de kennismaking tot en met de oplevering en zelfs met de nazorg van uw inbouwkast op maat, staan we altijd voor u klaar.

Wilt u meer informatie over inbouwkasten op maat, of wilt u graag een afspraak maken? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Benieuwd wat Hams voor u kan betekenen?

Neem contact op

of bel me terug.

Inbouwkasten op maat Inbouwkasten op maat Inbouwkasten op maat

Waarom Hams interieurbouw?

We hebben een prachtig vak. Dat willen we ook zo houden. Plezier in het werk en tevreden klanten dragen daar veel aan bij. Daar werken we hard aan met:

  • een team van ervaren en gepassioneerde vakmensen
  • moderne en complete productiefaciliteiten
  • een heldere, gestructureerde en efficiënte aanpak
  • goede samenwerking met derden als architecten en projectinrichters
  • rust en ruimte om te luisteren naar uw wensen
  • nauwkeurigheid en kwaliteit
  • de mogelijkheid van turn-key oplevering
  • afspraak is afspraak

Ruud Droste "Hams interieurbouw staat bij mij voor vakmanschap, flexibiliteit en praktisch denken"

Ruud Droste
't Oale Roadhoes

Enkele voorbeelden