Houten tafels op maat gemaakt

Bent u altijd al op zoek geweest naar een unieke houten tafel die speciaal voor u op maat is gemaakt? Hams Interieurbouw kan u daar goed bij helpen. Wij ontwerpen voor u de mooiste houten tafels speciaal op maat gemaakt.

Houten tafel op maat gemaakt

Over smaak valt niet te twisten. Daarom ontwerpen wij voor u een houten tafel op maat gemaakt. Een prachtige hoge houten eettafel? Een mooie sidetable tegen de muur? Alles kan en ook volledig naar uw smaak en wensen. Denk hierbij aan de breedte ,hoogte, houtsoort en afwerking. Ontwerpen van Hams Interieurbouw dragen bij aan een stijlvol interieur. Door ons goede inlevingsvermogen en oog te hebben voor details, zal uw houten tafel de uitstraling krijgen hoe u het zelf wilt.

Waarom Hams Interieurbouw?

Een team van ervaren en gepassioneerde vakmensen gaat graag met u om de tafel voor uw droom houten tafel die op maat kan worden gemaakt. Al onze vakmensen hebben als eigenschap dat ze nauwkeurig zijn en van kwaliteit houden en passen dit ook toe bij het op maat maken van houten tafels.

Bent u geïnteresseerd in onze houten tafels die op maat worden gemaakt? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij willen graag een keer om de tafel zitten om te praten over de verschillende mogelijkheden.

Benieuwd wat Hams voor u kan betekenen?

Neem contact op

of bel me terug.

Houten tafels op maat gemaakt Houten tafels op maat gemaakt Houten tafels op maat gemaakt Houten tafels op maat gemaakt

Waarom Hams interieurbouw?

We hebben een prachtig vak. Dat willen we ook zo houden. Plezier in het werk en tevreden klanten dragen daar veel aan bij. Daar werken we hard aan met:

  • een team van ervaren en gepassioneerde vakmensen
  • moderne en complete productiefaciliteiten
  • een heldere, gestructureerde en efficiënte aanpak
  • goede samenwerking met derden als architecten en projectinrichters
  • rust en ruimte om te luisteren naar uw wensen
  • nauwkeurigheid en kwaliteit
  • de mogelijkheid van turn-key oplevering
  • afspraak is afspraak

Gemeente Tubbergen "Hams Interieurbouw is een bedrijf dat veel ervaring in huis heeft en inspeelt op de vraag van de opdrachtgever. Daarbij denken zij met je mee en komen met praktische oplossingen."

Gemeente Tubbergen