Houten kasten op maat

Altijd al een unieke houten kast op maat willen hebben? Wij van Hams Interieurbouw kunnen u daarbij helpen. Wij ontwerpen en maken houten kasten op maat geheel naar de wensen van u.

Houten Kast op maat

In ieder interieur heeft men een kast nodig om spullen in op te bergen. Maar waar vind je nou die perfecte kast waarvoor je de rest van je interieur niet hoeft aan te passen? Wij kunnen voor u een houten kast op maat maken geheel naar uw wens en wat dus perfect past tussen uw interieur en stijl. Beslis zelf welke houtsoort u wilt, kleur, afmetingen en eventuele afwerkingen. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of uw houten kast op maat is bij ons mogelijk. Wij denken ook graag met u mee om tot een perfect ontwerp te komen.

Waarom Hams interieurbouw?

Wij van Hams Interieurbouw bestaat uit een team van ervaren en gepassioneerde vakspecialisten die ernaar streven om een perfect eindresultaat aan te leveren. Wij werken altijd met de beste materialen om de houten kasten op maat zo nauwkeurig mogelijk te kunnen uitwerken.
Doordat we een heldere, gestructureerde en efficiƫnte aanpak hebben en de rust en de ruimte hebben om naar uw wensen te luisteren, zal dat in positieve zin meewerken aan een goed eindresultaat van de houten kasten op maat.

Wilt u meer informatie over het op maat laten maken van houten kasten, of wilt u een afspraak maken? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Benieuwd wat Hams voor u kan betekenen?

Neem contact op

of bel me terug.

Houten kasten op maat Houten kasten op maat Houten kasten op maat Houten kasten op maat

Waarom Hams interieurbouw?

We hebben een prachtig vak. Dat willen we ook zo houden. Plezier in het werk en tevreden klanten dragen daar veel aan bij. Daar werken we hard aan met:

  • een team van ervaren en gepassioneerde vakmensen
  • moderne en complete productiefaciliteiten
  • een heldere, gestructureerde en efficiënte aanpak
  • goede samenwerking met derden als architecten en projectinrichters
  • rust en ruimte om te luisteren naar uw wensen
  • nauwkeurigheid en kwaliteit
  • de mogelijkheid van turn-key oplevering
  • afspraak is afspraak

Jean Paul Deterink "Vanaf het eerste moment werd er telkens constructief meegedacht en was geen vraag teveel"

Jean Paul Deterink
Deterink