Hoekkasten op maat

Heeft u ook altijd al een prachtige hoekkast op maat willen hebben geheel naar uw eigen smaak? Bij Hams Interieurbouw is alles mogelijk! Wij ontwerpen hoekkasten op maat die voldoen aan de wensen en interieurs van onze klanten.

Hoekkast op maat

Het opvullen van een hoek in de woonruimte of een prachtige grote hoekkledingkast. Hoekkasten bij Hams Interieurbouw zijn op maat gemaakt en dragen bij aan een stijlvol interieur. U beslist hoe u uw hoekkast wilt hebben. Een 2deurse hoekkast of een kast met lades, alles is mogelijk en u beslist het zelf. Laat de hoekkast op maat maken en zo ontwerpen dat het past bij uw interieur. Zoek niet langer verder maar laat uw droom hoekkast ontwerpen.

Waarom Hams Interieurbouw?

Ons team van enthousiaste en ervaren vakspecialisten zorgen ervoor dat het eindontwerp volledig voldoet aan uw verwachtingen. Elk detail wordt opgemerkt en nauwkeurig verwerkt in de hoekkasten op maat. Het is een nauwkeurig vak en daarom werken we ook alleen maar met de beste kwaliteit materialen om zo tot het beste eindresultaat te komen.

Wilt u meer informatie over hoekkasten op maat, of wilt u een afspraak maken? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Benieuwd wat Hams voor u kan betekenen?

Neem contact op

of bel me terug.

Hoekkasten op maat Hoekkasten op maat Hoekkasten op maat Hoekkasten op maat

Waarom Hams interieurbouw?

We hebben een prachtig vak. Dat willen we ook zo houden. Plezier in het werk en tevreden klanten dragen daar veel aan bij. Daar werken we hard aan met:

  • een team van ervaren en gepassioneerde vakmensen
  • moderne en complete productiefaciliteiten
  • een heldere, gestructureerde en efficiënte aanpak
  • goede samenwerking met derden als architecten en projectinrichters
  • rust en ruimte om te luisteren naar uw wensen
  • nauwkeurigheid en kwaliteit
  • de mogelijkheid van turn-key oplevering
  • afspraak is afspraak

Gemeente Tubbergen "Hams Interieurbouw is een bedrijf dat veel ervaring in huis heeft en inspeelt op de vraag van de opdrachtgever. Daarbij denken zij met je mee en komen met praktische oplossingen."

Gemeente Tubbergen