Halkasten op maat

De uitstraling van uw huis begint al bij het interieur van de welkomsthal. Wij van Hams Interieurbouw kunnen halkasten op maat ontwerpen naar ieder zijn smaak en wat bijdraagt aan een stijlvol interieur.

Halkast op maat

Wilt u een lage halkast op maat gemaakt of een kast wat kan dienen als kapstok? Alles is mogelijk en ook geheel naar uw wensen. Strak, antiek, design of chique ook elke interieur stijl is te verwerken in de halkasten op maat. Wij kunnen al uw wensen en idee├źn verwerken in de uitstraling. Ook helpen we u ook graag om samen tot uw ideale halkast op maat ontwerp te komen.

Waarom Hams Interieurbouw?

Hams Interieurbouw wil altijd samen met u werken naar een perfect eindresultaat. Daarom hecht het team van ervaren en gespecialiseerde vakmensen van Hams Interieurbouw, veel waarde aan de nauwkeurigheid en de kwaliteit van de materialen waarmee de halkasten op maat worden gemaakt. Van de kennismaking tot en met de oplevering van de halkasten die op maat, u bent altijd verzekerd van een persoonlijke- en transparante aanpak.

Wilt u ook een speciaal voor u gemaakte halkast op maat? Of wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd wat Hams voor u kan betekenen?

Neem contact op

of bel me terug.

Halkasten op maat Halkasten op maat Halkasten op maat Halkasten op maat

Waarom Hams interieurbouw?

We hebben een prachtig vak. Dat willen we ook zo houden. Plezier in het werk en tevreden klanten dragen daar veel aan bij. Daar werken we hard aan met:

  • een team van ervaren en gepassioneerde vakmensen
  • moderne en complete productiefaciliteiten
  • een heldere, gestructureerde en efficiënte aanpak
  • goede samenwerking met derden als architecten en projectinrichters
  • rust en ruimte om te luisteren naar uw wensen
  • nauwkeurigheid en kwaliteit
  • de mogelijkheid van turn-key oplevering
  • afspraak is afspraak

Ruud Droste "Hams interieurbouw staat bij mij voor vakmanschap, flexibiliteit en praktisch denken"

Ruud Droste
't Oale Roadhoes