Eiken tafel op maat

Wilt u uw woonruimte meer stijl geven met iets wat u zelf heeft samengesteld? Hams Interieurbouw kan dat voor u waarmaken. Wij kunnen uw ontworpen eiken tafel op maat voor u maken.

Eiken eettafel op maat

Heerlijk dineren aan uw eigen ontworpen eiken eettafel die geheel op maat is gemaakt. Doordat wij inspelen op uw wensen past de eiken tafel, die ook nog eens op maat is gemaakt, perfect bij uw eigen interieur. Een eigen stukje creatie wat sfeer geeft in uw woonruimte. Doordat u zelf uw tafel samenstelt bepaald u zelf welke breedte, hoogte, vorm en kleur uw eiken eettafel op maat mag krijgen.

Waarom Hams Interieurbouw?

Wij combineren uw wensen met onze jarenlange ervaringen in het vak. Doordat wij liefde hebben voor het vak besteden wij veel zorg en aandacht aan het maken van een eiken tafel op maat. Doordat we met een heldere, gestructureerde en effici├źnte aanpak te werk gaan zal ook daadwerkelijk elk genoemd detail van u terug te vinden zijn in de eiken tafel die precies op maat zal worden gemaakt. Iedere eiken tafel is uniek en geheel naar uw wensen ontworpen, daarom is elke eiken tafel die op maat is gemaakt een eye catcher in uw woonruimte.

Bent u geïnteresseerd in onze eiken tafel en eiken eettafel op maat? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij willen graag een keer om de tafel zitten om te praten over de verschillende mogelijkheden.

Benieuwd wat Hams voor u kan betekenen?

Neem contact op

of bel me terug.

Eiken tafel op maat Eiken tafel op maat Eiken tafel op maat Eiken tafel op maat

Waarom Hams interieurbouw?

We hebben een prachtig vak. Dat willen we ook zo houden. Plezier in het werk en tevreden klanten dragen daar veel aan bij. Daar werken we hard aan met:

  • een team van ervaren en gepassioneerde vakmensen
  • moderne en complete productiefaciliteiten
  • een heldere, gestructureerde en efficiënte aanpak
  • goede samenwerking met derden als architecten en projectinrichters
  • rust en ruimte om te luisteren naar uw wensen
  • nauwkeurigheid en kwaliteit
  • de mogelijkheid van turn-key oplevering
  • afspraak is afspraak

Ruud Droste "Hams interieurbouw staat bij mij voor vakmanschap, flexibiliteit en praktisch denken"

Ruud Droste
't Oale Roadhoes