Buffetkasten op maat

Altijd al een unieke buffetkast op maat willen hebben om uw service mooi in op te bergen? Wij van Hams Interieurbouw kunnen u daarbij helpen. Wij ontwerpen buffetkasten op maat geheel naar de wensen van u.

Buffetkast op maat

Een unieke buffetkast op maat aan uw wand is een echte eyecatcher voor uw woonruimte. Alle buffetkasten op maat worden gemaakt naar uw stijl en wensen. U bepaalt zelf welke houtsoort u wilt, de afmetingen, eventuele afwerkingen, maar ook de indeling van de buffetkast op maat. Hierbij kun je denken aan de glazen deuren of de handgrepen van de schuiflades. Wij denken ook graag met u mee om tot een perfect ontwerp van uw buffetkast op maat te komen.

Waarom Hams Interieurbouw?

Wij van Hams Interieurbouw bestaan uit een team van gepassioneerde en ervaren vakmensen die naar nauwkeurigheid en kwaliteit streven. Hierdoor streven ze ernaar om een perfect eindresultaat aan te leveren. Uw buffetkast op maat gemaakt wordt altijd naar uw wensen en stijl gemaakt en zal dus altijd perfect bij je interieur passen. Elk detail wordt opgewerkt en nauwkeurig verwerkt in uw buffetkast.

Wilt u meer informatie over een buffetkast op maat gemaakt, of wilt u een afspraak maken? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Benieuwd wat Hams voor u kan betekenen?

Neem contact op

of bel me terug.

Buffetkasten op maat Buffetkasten op maat Buffetkasten op maat Buffetkasten op maat Buffetkasten op maat Buffetkasten op maat Buffetkasten op maat Buffetkasten op maat

Waarom Hams interieurbouw?

We hebben een prachtig vak. Dat willen we ook zo houden. Plezier in het werk en tevreden klanten dragen daar veel aan bij. Daar werken we hard aan met:

  • een team van ervaren en gepassioneerde vakmensen
  • moderne en complete productiefaciliteiten
  • een heldere, gestructureerde en efficiënte aanpak
  • goede samenwerking met derden als architecten en projectinrichters
  • rust en ruimte om te luisteren naar uw wensen
  • nauwkeurigheid en kwaliteit
  • de mogelijkheid van turn-key oplevering
  • afspraak is afspraak

Jean Paul Deterink "Vanaf het eerste moment werd er telkens constructief meegedacht en was geen vraag teveel"

Jean Paul Deterink
Deterink