Apotheek inrichting

Bent u op zoek naar een nieuwe inrichting van uw apotheek, of naar een ander interieur? Wij van Hams Interieurbouw kunnen uw apotheek zo ontwerpen dat de inrichting altijd zal voldoen aan de wettelijke eisen.

Apotheek interieur

Bij Hams Interieurbouw kunt u het interieur van uw apotheek volledig naar uw smaak laten ontwerpen. De inrichting van uw apotheek wordt speciaal voor u op maat gemaakt en geeft uw apotheek een stijlvolle en verzorgende uitstraling. Van de opberging van medicijnen tot de ontvangsthal voor de klanten, bij Hams Interieurbouw kunt u altijd terecht voor een complete inrichting van uw apotheek.

Waarom Hams Interieurbouw?

Hams Interieurbouw bestaat uit een team van gepassioneerde en ervaren vakspecialisten die het interieur van elke apotheek tot in de detail weten te ontwerpen. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en zorgen ervoor dat de inrichting van uw apotheek zal voldoen aan de wettelijke eisen. Met een inrichting van Hams Interieurbouw onderscheidt u uw apotheek van de standaard apothekers.

Wilt u graag een apothekers inrichting speciaal voor u op maat gemaakt, of wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Een tevreden klant aan het woord

Benieuwd wat Hams voor u kan betekenen?

Neem contact op

of bel me terug.

Apotheek inrichting Apotheek inrichting Apotheek inrichting Apotheek inrichting Apotheek inrichting Apotheek inrichting Apotheek inrichting Apotheek inrichting

Waarom Hams interieurbouw?

We hebben een prachtig vak. Dat willen we ook zo houden. Plezier in het werk en tevreden klanten dragen daar veel aan bij. Daar werken we hard aan met:

  • een team van ervaren en gepassioneerde vakmensen
  • moderne en complete productiefaciliteiten
  • een heldere, gestructureerde en efficiënte aanpak
  • goede samenwerking met derden als architecten en projectinrichters
  • rust en ruimte om te luisteren naar uw wensen
  • nauwkeurigheid en kwaliteit
  • de mogelijkheid van turn-key oplevering
  • afspraak is afspraak

Gemeente Tubbergen "Hams Interieurbouw is een bedrijf dat veel ervaring in huis heeft en inspeelt op de vraag van de opdrachtgever. Daarbij denken zij met je mee en komen met praktische oplossingen."

Gemeente Tubbergen